Crític és un mitjà de comunicació i és alhora una empresa cooperativa, fundada l’any 2014. Entre els molts projectes que impulsen, donen un espai de difusió a l’Economia Social i Solidària a través del blog “Emprenedoria crítica”, impulsat per Labcoop, una cooperativa de segon grau i sense ànim de lucre dedicada a impulsar, formar i acompanyar projectes d’emprenedoria social cooperativa.

Així és com des de Labcoop defineixen aquest espai de comunicació;

“Començar. Néixer. Concebre. Donar vida a una idea. El moment original és un dels més especials, delicats i memorables de qualsevol història, ja sigui d’amor o de misteri, però també si aquesta és una història d’emprenedoria cooperativa. És a dir, la història d’un grup de persones que, mitjançant una activitat econòmica, persegueixen transformar aspectes econòmics, socials, culturals o ecològics de la societat i crear un projecte sostenible al llarg del temps.

Acompanyats de testimonis i de cooperativistes expertes del LabCoop, en aquest blog resseguirem el camí d’emprendre col·lectivament. No és un camí fàcil ni ràpid ni suau. Però és ric i recomanable per a les persones que vulguin transformar-se individualment al temps que transformen l’entorn”.

Accediu al blog Emprenedoria Crítica