Recull de recursos de finançament

Aquest abril estarà carregat de convocatòries de subvencions, premis i altres vies de finançament per a projectes amb impacte social. En aquest post recollim tots aquells programes de finançament que creiem que poden ser d’utilitat per a les entitats i projectes amb impacte social, ambiental o cultural del districte (i de Barcelona).

Economia és una paraula femenina

En motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones volem donar valor a la contribució de l’economia social i solidària (ESS) a capgirar les desigualtats de gènere en el món laboral.

Un any més la Casa Orlandai ensenya el cor

L’Associació Cultural Casa Orlandai (ACCO) ha participat en la campanya del Balanç Social, una eina de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES) que serveix per rendir comptes i mesurar l’impacte social, ambiental i de bon govern de les entitats que ho desitgin. Les organitzacions que el fan poden fer servir els resultats per millorar internament i ens permet…

Habitatge: un dret a l’abast de tothom?

El problema d’accés a l’habitatge està molt lluny de ser resolt. Des del projecte SSG Coopera, juntament amb l’Ateneu Popular de Sarrià, Cohabitem Sarrià i l’Associació de Veïns de Sarrià impulsem un cicle de xerrades per aprofundir en el tema.